Culinair

Maak kennis met onze buren, want op culinair gebied is er genoeg keuze in de directe nabijheid van Villavelo:

Onze highlights:

-De Pastorie:

De Pastorie is gevestigd in een stijlvol en karakteristiek pand naast het Museum van Ton Schulten,
kleurrijke schilderijen in combinatie met heerlijke gerechten, daar staat De Pastorie om bekend.
Met een fantastisch team bereiden wij iedere dag weer prachtige producten met grote zorg en passie. De liefde voor lekker eten staat bij ons op nummer 1. De seizoenen en het aanbod bepalen onze selectie. Onze keukenbrigade maakt er elke dag een feestje van.
Reserveren?     T: 0541-200 266 E: info@restaurantdepastorie.nl I: www.restaurantdepastorie.nl

-’t Pläske:

Bij ’t Pläske geniet je van een stijlvolle en gezellige sfeer, zonder dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten. Jong of oud, je voelt je gegarandeerd thuis in onze unieke ambiance. Onze Twentse gastvrijheid en snelle service zijn voor ons ontzettend belangrijk. Of je nu zin hebt in een heerlijk kopje koffie met een lekkernij, een uitgebreide lunch, een smaakvol diner of een gezellige borrel op ons terras, wij hebben voor ieder wat wils!
Reserveren?     T: 0541-291 515     I: www.restaurantplaske.nl/reserveren

-Grand Café De Wal:

Preuv’n Proat’n Proost’n in een sfeervolle, eigentijdse setting. Met aandacht voor pure, Twentse producten, fijne keuken en een uitgebreide wijn- én bierkaart. Dat is Grand Café De Wal.
Grand Café De Wal is een gezellige plek voor ieder moment van de dag, met een sfeervolle inrichting en heerlijk terras. Er is een uitgebreide keuze aan wijnen, speciale- én lokale bieren en niet te vergeten ons eigen likeurtje ‘t Walleke. Chef Stefan en z’n team bereiden heerlijke lunch- en dinergerechten met verse producten uit Twente en dat proef je!
Reserveren?     T: 0541 296 186 E: info@grandcafedewal.nl I: www.grandcafedewal.nl